Shkoi për lesh.

Lexoj lajme të tilla nga Shqipëria e përveç dhimbjes për humbjen e jetës së një të riu pa arsye (asnjëherë s’ka arsye..por gjithsesi) dhimbja më e madhe dhe nervriku bashkë me të është për kulturën ku lejuam/ lejuan  të rriten fëmijët. Kemi vite që dëgjojmë mbroçkulla e u thuren lëvdata qeverisë  (si aktuales në mandatin … Continua a leggere Shkoi për lesh.

Un viaggio

  Non so neanche cosa portarmi dietro, sicuramente la borsetta con i prodotti personali, un paio di scarpe comode, -quelle eleganti potrebbero non servire ma, se invece sì? Allora, sicuramente due paia di scarpe. Avrò bisogno cambiarmi i vestiti, e quindi, quanti ne porto con me? Difficile deciderlo se non so neanche quanto starò via. … Continua a leggere Un viaggio